Servicii legale in domeniul litigiilor

Scecializati in variate domenii de drept, avocatii Cabinetului de avocat «Corina Popescu» ofera servicii legale in domeniul litigiilor: litigii fiscale, litigii imobiliare (real estate), litigii comercialerecuperari de creantearbitraj comercial...

 

Litigii fiscale : contestatii la executare

Deseori masurile luate de organele fiscale sunt nelegale, iar erorile in deciziile de impunere sau in pornirea unor executari silite nelegale sunt frecvente.

Contestatia la executare constituie in aceasta materie mijlocul procedural pentru inlaturarea consecintelor negative decurgand din executarile silite pornite nelegal impotriva contribuabililor.Redactarea contestatiei la executare si a actelor subsecvente

Asiguram redactarea contestatiei la executare si a tuturor actelor subsecvente in conditii care sa conduca la suspendarea executarii silite si la anularea actelor de executare, conform dispozitiilor legale.

Aceasta presupune, dincolo de cunostinte juridice de drept fiscal temeinice, cunoasterea detaliata a clientului si a activitatii sale generatoare de venituri impozabile si colaborarea stransa cu experti fiscali si contabili autorizati / experti contabili.