Contract de consultanta si asistenta juridica : cadrul legal

Activitatea avocatiala a Cabinetului de Avocat "Corina Popescu" se desfasoara numai in temeiul unui contract de consiliere si asistenta juridica incheiat in formele si in conditiile prevazute de lege. Potrivit legii statutului profesiei de avocat si codului deontologic, avocatul titular si avocatii colaboratori isi asuma obligatia pastrarii secretului profesional.

 


Prioritatea cabinetului nostru de avocat : relatia cu clientii

Avocatul titular sau avocatul colaborator din cadrul Cabinetului de Avocat, responsabil de mentinerea relatiei cu clientul asigura informarea periodica a acestuia asupra desfasurarii activitatii avocatiale, stadiului proiectului sau dosarului si procedurilor viitoare.


Onorariile percepute de cabinetul nostru de avocatura

Pentru serviciile legale prestate, onorariile percepute de Cabinetul de Avocat "Corina Popescu" sunt fie forfetare, fie orare, fie onorarii pe termen de judecata, onorarii periodice sau onorarii de succes, ori rezultate din combinarea oricareia dintre aceste forme. La onorariile convenite se adauga TVA de 19%, cu exceptia scutirilor legale.

Pentru toate onorariile se emite factura, termenul de plata pentru onorariile facturate fiind de maxim 10 de zile de la data emiterii facturii pentru serviciile de consultanta si asistenta juridica efectuate. Plata se poate face fie prin transfer bancar, fie in numerar, eliberandu-se chitanta.


Cabinet de avocat "Corina Popescu": termeni si conditii

In cazul nerespectarii obligatiei de plata a onorariilor, in conditiile si la termenele asumate de client prin contractul de asistenta juridica, ne rezervam dreptul sa suspendam desfasurarea activitatilor avocatiale contractate si/sau sa denuntam unilateral contractul de asistenta juridica, ceea ce nu exonereaza clientul de la plata sumelor reprezentand jumatate din onorariul forfetar convenit sau contravaloarea serviciilor efectiv prestate si respectiv contravaloarea cheltuielilor efectuate in interesul clientului.


Gasiti pe site-ul casei noastre de avocatura clauzele contractuale din contractul de consiliere si asistenta juridica, conform Statutului profesiei de avocat :Procedura

cititi mai multe...

Onorarii

cititi mai multe...