Rapoarte de legislatie pentru dezvoltatori imobiliari si persoane fizice

In cazul proiectelor imobiliare complexe, este esentiala cunoasterea tuturor aspectelor pe care le implica dobandirea, administrarea si ulterior vanzarea unor imobile.

In acest scop, intocmim rapoarte de legislatie pentru dezvoltatorii imobiliari, dar si pentru persoanele fizice implicate in asemenea proiecte, chiar daca numai la o scara restransa.

 

Consiliere juridica : stabilirea cadrului normativ aplicabil unui proiect

Rapoartele de legislatie realizate de cabinetul nostru de avocatura se dovedesc extrem de utile, evitand deseori luarea unor decizii eronate si riscuri sau cheltuieli suplimentare generate de neclaritati privind cadrul normativ aplicabil.

Aceste rapoarte nu se rezuma insa la indicarea textelor legale relevante, in forma in vigoare, ci urmaresc coroborarea acestor texte cu alte acte normative, in scopul stabilirii cadrului normativ aplicabil sub toate aspectele.Rapoarte due diligence si rapoarte de legislatie

Rapoartele noastre reprezinta prezentarea exhaustiva a normelor legale aplicabile unui proiect, a normelor metodologice de aplicare, precum si a sanctiunilor care intervin in cazul incalcarii obligatiilor legale, cu explicatii suplimentare privind termenii de specialitate si metodele de interpretare.