Consiliere juridica in drept fiscal : reprezentare la ANAF si AFP

Cunoastem faptul ca relatiile cu Agentia Nationala de Administrare Fiscala, respectiv cu organele teritoriale aflate in subordinea ANAF, sunt considerate birocratice.

 

Servicii de consultanta juridica : executarea obligatiilor fiscale legale

Scopul activitatii Cabinetului de Avocat "Corina Popescu" este de a actiona ca o interfata in aceste raporturi, menita sa faciliteze comunicarea intre contribuabil si organele fiscale.

Aceasta comunicare este menita sa conduca pe de o parte la executarea obligatiilor fiscale legale, dar pe de alta parte si la respectarea drepturilor contribuabililor.Servicii legale in drept fiscal si in dreptul afacerilor

Avocatii nostri specialisti in drept fiscal si in dreptul afacerilor considera ca acest din urma deziderat ar trebui sa primeze in raporturile cu organele fiscale, desi intotdeauna constatam lipsa respectului fata de contribuabil.

In acest context, invocarea drepturilor contribuabililor cu indicarea explicita a textului legal relevant constituie una din metodele de asigurare a obtinerii unui tratament normal intr-un stat de drept.